Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Skaityti daugiau: Pirkimo sąlygos ir taisyklės.

Rozmarinų eterinis aliejus (Rosmarinus officinalis)

Nauja Rozmarinų eterinis aliejus (Rosmarinus officinalis)

Botaninis pavadinimas: Rosmarinus officinalis

 

ROZMARINŲ (Rosmarinus officinalis) eterinis aliejus gaunamas iš nedidelių žydinčių krūmelių, augančių pietų kraštuose. Kvapas aštrus, medžio ir žolės su kamparo nata. Vienas iš seniausiai žinomų ir dėl savo savybių vertinamų aliejų.

Naudojimas: garintuvas, masažai, kojų vonelės, šampūnų ir kosmetikos priemonių įsodrinimas, plaukų kaukėms.

Dėmesio: pasikeitė produkto pakuotės tūris, šiuo metu turime - 5 ml.

 

Skirta tik išoriniam naudojimui.

 

 

Naudojant eterinį aliejų kaip priedą prie bazinio aliejaus masažo mišinyje, gali pasireikšti jautrumas ar alerginės reakcijos. Remiantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (EB) Nr.1223/2009 2009m. dėl kosmetikos gaminių nuostatomis, nurodomi galimi alergenai. Jų sąrašą rasite čia.

 

Stiklinis buteliukas

Produkto svoris su įpakavimu - 44g

Geriausias naudoti iki - 2023.03

  • Prekės kodas: 5 ml
  • Turimas kiekis: 9
  • 2.78€
  • Be PVM: 2.78€