+370 672 43731 

info@tavolinija.lt 

 


Pristatymo būdai:

- "Lietuvos Paštu": 1-3 d.dienos

- paštomatu: 1 d.diena

- kurjeriniu paštu : 1-2 d.dienos

 

- nemokamas pristatymas:

į artimiausią pašto skyrių

nuo €25.00

* "Lietuvos paštu" - pirmenybinė registruota pašto siunta, pristatymas per 1-3 d.dienas

 

  

  €25 +€0

 

 


Apmokėjimo būdai:

- per "Mokėjimai.lt" (paySera)

- bankiniu pavedimu

- internetu per PayPal sistemą

      

 


Prekių krepšelis
0 prekių
 
Spec. pasiūlymai
 

Sviestmedžio aliejus 100g (Shea Butter)

Sviestmedžio aliejus 100g (Shea Butter)
Padidinti nuotrauką
Kaina: €4,77
Prekyboje: 5
Modelis: 100 g
Gamintojas: H. Lamotte Oils GmbH,Vokietija
Vidutinis įvertinimas: Nėra reitingo

Kiekis: Į krepšelį

Botaninis pavadinimas: Butyrospermum parkii

Augalo dalis: Vaisiai

Gavimo būdas: rafinuotas

Sviestmedžio aliejus yra rūpestingai rafinuojamas tam, kad atitiktų griežtus reikalavimus, keliamus farmacinės paskirties produktams. Šie turtingos sudėties natūralūs augaliniai riebalai gaunami iš Afrikoje augančių sviestmedžių (Butyrospermum parkii) riešutų. Šie turtingos sudėties natūralūs augaliniai riebalai gaunami iš Afrikoje augančių sviestmedžių (Butyrospermum parkii) riešutų. Dėl savo sudėties (vitaminų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų) sviestmedžio aliejus stipriai drėkina odą. Jis skatina ląstelių atsinaujinimą, minkština, maitina bei išlygina odą, saugo ją nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Šis aliejus gali būti naudojamas ir labai jautrios odos (pvz. paakių) bei lūpų priežiūrai. Sviestmedžio aliejus taip pat rekomenduojamas sausų plaukų priežiūrai kaip drėkinanti, suteikianti sveiką blizgesį, maitinanti ir apsauganti nuo aplinkos poveikio priemonė (įtrinti ir palaikyti apie 1 val. prieš plovimą arba, kai plaukai ypač sausi, įtrinti plaukų galiukus ir po plovimo). Naudojant masažams, viso kūno odos priežiūrai, ne tik gerai veikia odą, bet ir atpalaiduoja raumenis bei skatina kraujotaką. Sviestmedžio aliejus bekvapis, tinka ir vaikams, ir alergiškiems žmonėms.

Sviestmedžio aliejus yra kietas, minkštėjantis 37 laipsnių temperatūroje.

Geriausia tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

Informacija pateikiama pažintiniais tikslais.

Naudojant eterinį aliejų kaip priedą prie bazinio aliejaus masažo mišinyje, gali pasireikšti jautrumas ar alerginės reakcijos. Remiantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (EB) Nr.1223/2009 2009m. dėl kosmetikos gaminių nuostatomis, nurodomi galimi alergenai. Jų sąrašą rasite čia.

Produkto galiojimas - 2020.06

Parašyk atsiliepimą
Vardas:


Atsiliepimas apie produktą:

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įvesk kodą žemiau:

Nėra papildomų produkto nuotraukų.