+370 672 43731 

info@tavolinija.lt 

 


Pristatymo būdai:

- "Lietuvos Paštu": 1-3 d.dienos

- paštomatu: 1 d.diena

- kurjeriniu paštu : 1-2 d.dienos

 

- nemokamas pristatymas:

į artimiausią pašto skyrių

nuo €25.00

* "Lietuvos paštu" - pirmenybinė registruota pašto siunta, pristatymas per 1-3 d.dienas

 

  

  €25 +€0

 

 


Apmokėjimo būdai:

- per "Mokėjimai.lt" (paySera)

- bankiniu pavedimu

- internetu per PayPal sistemą

      

 


Prekių krepšelis
0 prekių
 
Spec. pasiūlymai
 

Simondsijų (jojobos) aliejus 100ml (Simmondsia chinensis) nerafinuotas

Simondsijų (jojobos) aliejus 100ml  (Simmondsia chinensis) nerafinuotas
Padidinti nuotrauką
Kaina: €8,10
Prekyboje: Nėra sandėlyje
Modelis: 100 ml
Gamintojas: H. Lamotte Oils GmbH,Vokietija
Vidutinis įvertinimas: Nėra reitingo

Kiekis: Į krepšelį

Botaninis pavadinimas: Simmondsia chinensis

Augalo dalis: Augalo sėklos

Gavimo būdas: Šaltas presavimas

Kilmės šalis: Argentina, Meksika, Kalifornija, Arizona, Izraelis

Šalto spaudimo, nerafinuotas aliejus

Aliejus veidui. Aliejus kūnui. Aliejus plaukams. Aliejus eteriniams aliejams tirpinti. Aliejus celiulito profilaktikai.

 

Simondsijų (jojobos) krūmų plantacijos plyti įvairiose šilto klimato vietose: Argentinoje, pietų Kalifornijoje, Arizonoje, Meksikoje, Izraelyje. Aliejus spaudžiamas iš šio augalo sėklų, kuriose jo  yra apie 50 %. Simondsijų aliejus, o tai yra natūralus augalinis vaškas, yra švelnaus savotiško kvapo bei auksinės spalvos skystis, žemesnėje temperatūroje virstantis kieta mase. Vienas unikaliausių augalinių aliejų, kuriame gausu vitaminų, antioksidantų, mineralų. Puikiai susigeria į odą, drėkindamas ir maitindamas ją.

Puikus aliejus plaukams (plaukų kaukės). Iš visų kosmetinių aliejų šis yra labiausiai rekomenduojamas įvairių tipų galvos odos ir plaukų priežiūrai. Šio aliejaus vertingumą rodo ir tai, jog Amerikoje uždraudus banginių medžioklę šių žinduolių sperma, naudota brangios kosmetikos gamyboje, buvo pakeista simondsijų (jojobos) aliejumi. Šis aliejus puikiai drėkina odą, išlygina ją, turi  priešuždegiminių savybių, sureguliuoja riebalų sekreciją riebiojoje odoje. Savo sudėtimi labai artimas odos riebalams, todėl lengvai į ją patenka, o išsausėjusią ir suglebusią odą efektyviai pamaitina ir išlygina. Rekomenduojamas odos priežiūrai po saulės vonių. Ruošiant aliejų mišinius, patariama įdėti apie 10 %. simondsijų aliejaus (suteikia ne tik papildomų savybių, bet ir pailgina tinkamumo vartoti laiką). Jis tinka vartoti ilgai, todėl ypač geras eteriniams aliejams tirpinti.

 

Simondsijų - Jojoba aliejus tinka visų tipų – normaliai, sausai, jautriai ir riebiai odai.

Aliejus normalizuoja odos riebumą, drėkina, maitina, mažina raukšles, odos pigmentines dėmes, randus ir strijas.

 

Informacija pateikiama pažintiniais tikslais.

Naudojant eterinį aliejų kaip priedą prie bazinio aliejaus masažo mišinyje, gali pasireikšti jautrumas ar alerginės reakcijos. Remiantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (EB) Nr.1223/2009 2009m. dėl kosmetikos gaminių nuostatomis, nurodomi galimi alergenai. Jų sąrašą rasite čia.

Geriausia tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!


Stiklinis buteliukas

Produkto svoris su įpakavimu - 195g

Produkto galiojimas - 2020.09

Parašyk atsiliepimą
Vardas:


Atsiliepimas apie produktą:

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įvesk kodą žemiau:

Simondsijų (jojobos) aliejus 100ml  (Simmondsia chinensis) nerafinuotas
Padidinti nuotrauką
Simondsijų (jojobos) aliejus 100ml  (Simmondsia chinensis) nerafinuotas
Padidinti nuotrauką