+370 672 43731 

info@tavolinija.lt 

 


Pristatymo būdai:

- "Lietuvos Paštu": 1-3 d.dienos

- paštomatu: 1 d.diena

- kurjeriniu paštu : 1-2 d.dienos

 

- nemokamas pristatymas:

į artimiausią pašto skyrių

nuo €25.00

* "Lietuvos paštu" - pirmenybinė registruota pašto siunta, pristatymas per 1-3 d.dienas

 

  

  €25 +€0

 

 


Apmokėjimo būdai:

- per "Mokėjimai.lt" (paySera)

- bankiniu pavedimu

- internetu per PayPal sistemą

      

 


Prekių krepšelis
0 prekių
 
Spec. pasiūlymai
 Aliejų mišinys "Arganų, makadamijų" nerafinuotas 50ml Aliejų mišinys "Arganų, makadamijų" nerafinuotas 50ml
€4,52 €4,07  
Abrikosų kauliukų aliejus 100ml (Prunus armeniaca) Abrikosų kauliukų aliejus 100ml (Prunus armeniaca)
€3,47 €3,12  
Aliejų mišinys "Mangų, sviestmedžių" 100ml Aliejų mišinys "Mangų, sviestmedžių" 100ml
€4,39 €3,95  
Aliejų mišinys "Simondsijų (jojobos), makadamijų" nerafinuotų 50ml Aliejų mišinys "Simondsijų (jojobos), makadamijų" nerafinuotų 50ml
€4,05 €3,65  
Aliejų mišinys "Sviestmedžių,  kviečių gemalų" 100g (Butyrospermum parkii, Triticum vulgare) Aliejų mišinys "Sviestmedžių, kviečių gemalų" 100g (Butyrospermum parkii, Triticum vulgare)
€5,00 €4,50  
Aliejų mišinys "Sviestmedžių,  kviečių gemalų" 50g (Butyrospermum parkii, Triticum vulgare) Aliejų mišinys "Sviestmedžių, kviečių gemalų" 50g (Butyrospermum parkii, Triticum vulgare)
€3,14 €2,83  
Aliejų mišinys "Sviestmedžių, arganų" 50g Aliejų mišinys "Sviestmedžių, arganų" 50g
€3,93 €3,54  
Aliejų mišinys "Sviestmedžių, medetkų" 50g Aliejų mišinys "Sviestmedžių, medetkų" 50g
€3,18 €2,86  
5 iš 5 žvaigždžių!
Aliejų mišinys kojų priežiūrai "Jūsų kojoms1" Aliejų mišinys kojų priežiūrai "Jūsų kojoms1"
€3,76 €3,38  
5 iš 5 žvaigždžių!
Aliejų mišinys kojų priežiūrai "Jūsų kojoms2" Aliejų mišinys kojų priežiūrai "Jūsų kojoms2"
€3,76 €3,38  
Aliejų mišinys kūnui "Šilkinis" 50g Aliejų mišinys kūnui "Šilkinis" 50g
€4,32 €3,89  
5 iš 5 žvaigždžių!
Aliejų mišinys kūnui 50ml (šalto spaudimo) Aliejų mišinys kūnui 50ml (šalto spaudimo)
€2,45 €2,21  
5 iš 5 žvaigždžių!
Apelsinų eterinis aliejus (Citrus sinensis) Apelsinų eterinis aliejus (Citrus sinensis)
€2,78 €2,50  
5 iš 5 žvaigždžių!
Apelsinų žiedų (Neroli) eterinis aliejus (Citrus sinensis) 5% Apelsinų žiedų (Neroli) eterinis aliejus (Citrus sinensis) 5%
€4,05 €3,65  
Arbatmedžių eterinis aliejus 10ml (Melaleuca Alternifolia) Arbatmedžių eterinis aliejus 10ml (Melaleuca Alternifolia)
€2,78 €2,50  
5 iš 5 žvaigždžių!
Arbatmedžių eterinis aliejus 10ml ekologiškas(Melaleuca Alternifolia) Arbatmedžių eterinis aliejus 10ml ekologiškas(Melaleuca Alternifolia)
€4,33 €3,90  
Arbatmedžių eterinis aliejus 20ml (Melaleuca Alternifolia) Arbatmedžių eterinis aliejus 20ml (Melaleuca Alternifolia)
€3,61 €3,25  
5 iš 5 žvaigždžių!
Arganų aliejus 100ml (Argania spinosa) Arganų aliejus 100ml (Argania spinosa)
€11,14 €10,03  
Arganų aliejus 20ml (Argania spinosa) Arganų aliejus 20ml (Argania spinosa)
€3,18 €2,86  
5 iš 5 žvaigždžių!
Arganų aliejus 50ml (Argania spinosa) Arganų aliejus 50ml (Argania spinosa)
€6,22 €5,60  
5 iš 5 žvaigždžių!
 

Kokosų aliejus 200ml (Cocos nucifera)

Kokosų aliejus 200ml (Cocos nucifera)
Padidinti nuotrauką
Kaina: €6,26 €5,63
Prekyboje: 2
Modelis: 200 ml
Gamintojas: H. Lamotte Oils GmbH,Vokietija
Vidutinis įvertinimas: 5 iš 5!

Kiekis: Į krepšelį

Botaninis pavadinimas: Cocos nucifera

Augalo dalis: Riešutai

Gavimo būdas: Šaltas spaudimas

Kilmės šalis: Filipinai

Aliejus kūnui. Aliejus veidui. Aliejus plaukams. Aliejus masažui.

 

Nerafinuotas, ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra baltos spalvos ir malonaus šviežio kokosų aromato. Tik natūraliame, chemiškai neapdorotame aliejuje išlieka natūralios vertingosios biologiškai aktyvios medžiagos. Jis yra kietas, minkštėjantis 20-28 laipsnių temperatūroje. Ant odos kokosų aliejus išsilydo kaip šviežias tirpstantis sniegas, tiktai šiltas ir kvapus!

Mūsų odai ir plaukams reikia ypatingos priežiūros ir dėmesio. Puiki priemonė jiems palepinti - natūralus, ekologiškas, nerafinuotas, šalto spaudimo kokosų aliejus. Šis turtingos sudėties natūralus augalinis aliejus gaunamas mechaninio spaudimo būdu iš kokoso riešutų, kuriuose aliejaus yra iki 60%. Didžiausios kokosų palmių plantacijos plyti Filipinuose, Indonezijoje, Indijoje. Tuose kraštuose nuo senų laikų koksų aliejus buvo naudojamas tepti kūnui ir plaukams kasdien, taip apsisaugant nuo saulės, sūraus vandens ir vėjo.

Tai vienas universaliausių augalinių aliejų, plačiai naudojamas maisto pramonėje, farmacijoje, o ypač populiarus kosmetikos srityje - tinka visų tipų odai ir plaukams, įvairaus amžiaus žmonėms.

Kokosų aliejus stipriai drėkina odą, minkština, lygina ją bei apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio, pasižymi ilgalaikiu poveikiu, skatina odos atsinaujinimo procesus, oda darosi lygesnė ir sveikesnė. Šis aliejus gali būti naudojamas ir ypač jautrios odos priežiūrai

Kokosų aliejus rekomenduojamas ir plaukų priežiūrai (plaukų kaukės - prieš plovimą įtrinti į plaukus, palaikyti ne mažiau kaip valandą; bei plaukų galiukų priežiūra po plovimo - lengvai sutepti aliejumi plaukų galiukus) kaip drėkinanti, suteikianti sveiką blizgesį, maitinanti priemonė - puikus aliejus plaukams.


Visi augaliniai kosmetiniai aliejai geriausiai susigeria į drėgną odą (plaukus) !

Dėmesio - kokosų aliejus virš 25 laipsnių šilumos darosi skystas, tačiau tai nekeičia jo savybių.

 

Informacija pateikiama pažintiniais tikslais.

Naudojant eterinį aliejų kaip priedą prie bazinio aliejaus masažo mišinyje, gali pasireikšti jautrumas ar alerginės reakcijos. Remiantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (EB) Nr.1223/2009 2009m. dėl kosmetikos gaminių nuostatomis, nurodomi galimi alergenai. Jų sąrašą rasite čia.


 

Plastikinė dėžutė

Produkto svoris su įpakavimu - 230g

Produkto galiojimas - 2020.03

Parašyk atsiliepimą
Vardas:


Atsiliepimas apie produktą:

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įvesk kodą žemiau:

Nėra papildomų produkto nuotraukų.