+370 672 43731 

info@tavolinija.lt 

 


Pristatymo būdai:

- "Lietuvos Paštu": 1-3 d.dienos

- paštomatu: 1 d.diena

- kurjeriniu paštu : 1-2 d.dienos

 

- nemokamas pristatymas:

į artimiausią pašto skyrių

nuo €25.00

* "Lietuvos paštu" - pirmenybinė registruota pašto siunta, pristatymas per 1-3 d.dienas

 

  

  €25 +€0

 

 


Apmokėjimo būdai:

- per "Mokėjimai.lt" (paySera)

- bankiniu pavedimu

- internetu per PayPal sistemą

      

 


Prekių krepšelis
0 prekių
 
Spec. pasiūlymai
 

Imbiero eterinis aliejus (Zingiber officinalis R.)

Imbiero eterinis aliejus (Zingiber officinalis R.)
Padidinti nuotrauką
Kaina: €4,46
Prekyboje: 4
Modelis: 5ml
Gamintojas: Sensient Ess. Oils, Vokietija
Vidutinis įvertinimas: Nėra reitingo

Kiekis: Į krepšelį

Botaninis pavadinimas: Zingiber officinalis R.

Augalo dalis: Augalo šaknys

Gavimo būdas: Distiliavimas vandens garais

 

Tropikų augalas, nuo senų laikų žinomas kaip prieskonis ir priemonė nuo įvairių negalavimų. Malonaus, savotiško aromato imbiero eterinis aliejus gaunamas iš šaknų distiliacija vandens garais. Šio aliejaus sudėtyje - apie 150 įvairių junginių. Tai šildantis aliejus, naudojamas masažams (maišant su augaliniu aliejumi), patalpų oro aromatizavimui. Jį rekomenduoja maišyti su citrinų, laimų, bergamočių, rozmarinų, kedrų, vetiverijų aliejais.

 

Informacija pateikiama pažintiniais tikslais.

 

Skirta tik išoriniam naudojimui.

 

Naudojant eterinį aliejų kaip priedą prie bazinio aliejaus masažo mišinyje, gali pasireikšti jautrumas ar alerginės reakcijos. Remiantis Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (EB) Nr.1223/2009 2009m. dėl kosmetikos gaminių nuostatomis, nurodomi galimi alergenai. Jų sąrašą rasite čia.

 

 

Stiklinis buteliukas

Produkto svoris su įpakavimu - 39g

Produkto galiojimas - 2020.12

Parašyk atsiliepimą
Vardas:


Atsiliepimas apie produktą:

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įvesk kodą žemiau:

Imbiero eterinis aliejus (Zingiber officinalis R.)
Padidinti nuotrauką